Nätverksträff

 

Sätt målet och älska vägen!

Varmt välkommen att anmäla dig till Huvudledens nätverksträff den 13–15 juni på Blidö med fokus på tillstånd och egenansvar


·       Start torsdagen den 13 juni kl 17.00.

·       Fredagskvällen avslutar vi med ett MammaMia-party. 

Välj på karaktärerna; Donna, Bill, Harry the headbanger, Sam, Rosie, Tanya,, Sophie, Sky… Eller kom som Agnetha, Annefrid, Björn eller Benny.

·       Vi avslutar efter brunch lördagen den 15 juni.

 

Programpunkter

 

 

Lotta Nordström

 

Sätt stämningen i ditt kundmöte och tillsammans med dig själv 

Lotta brinner för mötet med andra människor och har genom åren fått uppleva hur goda tillstånd påverkar sina kundmöten och sina kundrelationer.  Lotta kommer dela med sig av sina erfarenheter om hur vi kan fokusera på goda tillstånd i möte med andra. Lotta kommer även dela med sig hur hon utvecklat sitt eget tillstånd i syfte att skapa god hälsa och välbefinnande främst för sig själv, men också i mötet med andra människor. 

 

 

Pia Lobry

 

Självledarskap i en föränderlig värld

När man är ensam ombord en liten segelbåt någonstans ute på Atlanten och kappseglar mot 70 andra seglare, då är man ganska utsatt.  

 

Jag tänkte dela med mig av min story från Frankrike till Brasilien och alla de olika tillstånd jag hamnade i - och hur jag tog mig ur och vidare. När man är ensam ombord, så är det svårt att skylla ifrån sig på andra - jag försökte! - men styrkan och kraften man får när man tar ansvar för sig själv och sina handlingar är magisk.  

 

Ni får följa med i mot och medgång och får de verktyg och knep som har funkat för mig.  

 

Ser fram emot att ses! 

 

 

Charlotte Alexandersson

 

Mitt eget ansvar för mitt tillstånd i olika ramar

Charlotte håller i ramen där du får möjlighet att identifiera dina framgångsstrategier och där du kan dela med dig. Dessutom med möjlighet till att filtrera, reflektera och att göra förändringsarbete under passet.Detta för att vara kongruent med att sätta målet och älska vägen.

 

 

Catarina Bergström

 

Mindfulness

Catarina leder ett pass med mindfulness där syftet är att landa i nuet genom fokus på andningen. Mindfulness mål är att vara icke dömande, ha tålamod, väcka vårt nybörjarsinne, känna tillit, vara icke-strävande, ha acceptans, släppa taget.

 


Start; 13-15 juni 2019.

 

 

Kostnad 2900kr, moms tillkommer.

Boende finns; med egen båt vid bryggan eller på Blidö hamnkrog. http://www.blidohamnkrog.se

 

Alternativt bo hos oss (400kr/natt). Som miljövän tar du med dig egna lakan och handduk. Kontakta Charlotte (charlotte@huvudleden.se)

 

Anmälan >>

Eller anmäl direkt till; charlotte@huvudleden.se

 

Vi skickar ut kallelse med specificerat program senast 29 maj. Hör av dig om du har några frågor.

 

 

Sommarhälsningar


Charlotte, Håkan och Catarina