Referenser

Genom åren har vi fått tillfälle att träffa människor från idrottsvärlden, sångare, musiker, skådespelare och representanter från näringslivet. Nedan ser du några av de företag och organisationer som vi haft förmånen att arbeta tillsammans med!

 

"Kompetensen har gett mig tillgång till många fler och nya perspektiv. Genom att ta beslut utifrån fler perspektiv upplever jag att mina möjligheter i livet har blivit allt större. Jag har också fått verktyg för att lära känna mig själv på ett djupare plan vilket har gjort mig mycket tryggare och fått mig att förstå hur jag kan utnyttja mina styrkor bättre.”  

Martina Axelsson

Ekonomi- och HR-ansvarig Xenit

 Samarbetet med Charlotte har hjälpt mig hitta verktyg i det mentala som fått mig att prestera det bästa jag kan när jag verkligen behöver det. Det har gett mig bättre resultat inom min sport, men jag känner att dessa verktyg även har hjälpt mig att bli bättre på ett personligt plan.

 

Fredrik Lindgren

SM-guld 2018 individuellt

VM-brons 2018

SM-guld med smederna

Ruter Dams målsättning är fler kvinnliga chefer på hög nivå i stora bolag och för att nå dit behöver man bli medveten om ens värderingar, styrkor och valda sanningar samt ha människor omkring sig som stöttar i vått och torrt. Charlotte Alexandersson spelar en viktig roll under det år våra deltagare i Ruter Damprogrammet går tillsammans. På ett förtroendeingivande och entusiasmerande sätt bidrar Charlotte Alexandersson både till den enskildes utveckling men också till att bygga tillit i gruppen som borgar för ett livslångt och tillitsfullt affärsnätverk.

 

Marika Lundsten

VD för Chefsutvecklingsprogrammet Ruter Dam & Spader Ess

När vi tog över familjeföretaget 2013 saknade organisationen energi och fart. Det dagliga arbetet följde gamla hjulspår och vi förstod att förändringsarbetet vi hade framför oss skulle ställa höga krav på oss som ledare.

Det tog flera år men idag har vi en mycket välmående personalgrupp, god stämning och bra lönsamhet. Verktygen vi fått från utbildningen Prestationsutveckling genom Metakommunikation har dock varit helt avgörande för vår utveckling.  

 

De årliga utbildningsdagar vi numera håller för hela företaget tillsammans med Huvudleden AB och Charlotte och Håkan är ett effektivt sätt att säkerställa att hela gruppen arbetar mot samma mål. 

 

Joacim Persson VD

Lidingö lås & larm

 

Foto: Amun-Re Runninghorse

”PGK-kursen har varit helt fantastisk. Inte bara fantastisk som i fantastisk, utan FANTASTISK. Jag har fått lära mig att se på situationer som uppstår i livet på ett helt annat sätt än tidigare och även om jag mestadels använder tänket i mitt idrottande så märker jag att det även hjälper mig i det privata. Efter ett steg i kursen så är jag alltid inspirerad, glad, lätt till sinnet och nyfiken på att lära mer. Alla som går kursen är öppna och Charlotte och Håkan skapar en skön och lättsam stämning i rummet. Alltså en utmärkt miljö för att lära sig saker. Om jag har varit lite deppig innan kursen så är jag det definitivt inte efteråt. Då tänker jag att det inte finns några problem som är för stora eller jobbiga och jag blir alltid väldigt handlingskraftig. Det svåra blir sedan att hålla kvar den där känslan och kraften. Det är därför man alltid längtar till nästa steg, för man vill "fylla på" med allt det goda. Målet är givetvis att jag ska kunna fylla på med det där själv senare och det vet jag kommer.” 

 

Nadja Casadei

Att kunna stå i en guldfinal på ett SM, inför publik och njuta av situationen som jag gjorde var något av det häftigaste jag varit med om. Pulsen var givetvis förhöjd, men jag visste att det enda jag egentligen behövde fokusera på var att bibehålla mitt tillstånd genom varje skott - vilket kändes som en ganska lätt uppgift. 9st raka 10:or gav mig ett guld med setsiffrorna 6-0 mot en skytt jag tidigare aldrig hade vunnit mot och ett idrottsminne som jag alltid kommer att kunna gå tillbaka till och njuta av.

Behåll riktningen sa vi sist vi sågs med en pil som symbol, skönt med ett tydligt ankare och en påminnelse varje gång jag lyfter en pil ur kogret.


Per Bengtsson
Svensk Mästare, Bågskytte 2012

 

Foto: Peter Holgersson

"Utbildningarna i PGK har hjälpt mig att förstå mina egna tankar och mitt beteende och har gett mig redskap för att leda mig själv till större prestationer. Kompetensen innebär att jag kan förstå och hantera kommunikation med andra människor på ett bättre sätt och analysera vad som hänt när något ibland har gått snett. För mig är kompetensen i kommunikation något jag kommer att ha nytta av genom hela livet."

 

Linnea Gustavsson

Merier:
VM Guld i Orientering 2011

Nyss hemkomna från Frankrike med ett EM-Guld lag och Silver individuellt för Mattias!

Vill bara tacka Er från vår sida och vi vet vilken skillnad kompetensen betytt för oss.

Jonas Blomdahl

Foto: Kjell Göransson

"Genom utbildningen har jag fått värdefulla verktyg för att kunna sortera och sedan fokusera på det som jag behöver för att nå internationella medaljer i karate. Jag har även förbättrat mina relationer till andra som är viktiga för mig i min idrottskarriär genom att vara tydligare i min kommunikation. Mitt favoritcitat från utbildningen är: Intentioner är som magneter på beteende – det är något jag ständigt påminner mig själv om." 

 

Karin Hägglund 

Meriter:
SM-guld: 2008, 2009, 2010, 2011
NM-guld: 2008, 2010, 2012
Budapest Open 2011: brons.  Austrian Open 2009: 5:a (Golden League)

Länsförsäkringar Länsförsäkringar Östgöta Skanska
TryggHansa NCC Klimatbyrån
Resarö Skola Ruter Dam Alandia-Bolagen
Riksidrottsförbundet ByggOle Skandia
KI JM Navigare Yachting
Emvege Vajer Ericsson
Nyatag Musikalliansen Göteborgsoperan
Lärarhögskolan FMV Ålands idrottsförbund
Härryda kommun All Perform Sweden AB Stoneridge
Edvisor Max Mathiessen Nordea
Bikbok Dicentia Volvo
TV4 Vadstenaakademien Operastudion
Operahögskolan Göteborgs stad Naprapathälsan
Roxtec International 4humanity Piteå Kommun
Tumba gymnasium ISS Facility Services GF Uppsalaflickorna
Metria AB Svenska Bandyförbundet Svenska Bangolfförbundet
Svenska Tennisförbundet Värmdö kommun Team Cavalli
Rid och utb.center Österhaninge Svenska Orienteringsförbundet Kungliga Operan
Järvalyftet HumanSea Mål och Metod AB
Atlas Copco Länsförsäkringar Agria Polisen