Vi Charlotte, Håkan och Catarina 

Vi arbetar med Prestationsutveckling genom Metakommunikation. Charlotte har en examen i psykologi och vi arbetar alla som mentala rådgivare. Catarina är dessutom utbildad KBT-terapeut. 

Vi har  drygt 20 års erfarenhet av att utbilda och coacha i kommunikation och förändringsarbete. I utbildningen pretationsutveckling genom Metakommunikation, på Bosön, utbildar vi:

  • landslagsaktiva och ledare
  • chefs- och personalutvecklingsprogram i näringslivet
  • lärare och rektorer
  • musiker, sångare och skådespelare
  • skeppare och värdar

…med andra ord – människor!

Charlotte Alexandersson

Charlotte har en examen i psykologi och arbetar med Prestationsutveckling genom Metakommunikation. Charlotte arbetar med kommunikation och ledarskapsutveckling för företag, organisationer och nätverk, bla för chefsnätverket Ruter dam.

Hon har även i drygt 20 år arbetat med prestationsutveckling genom kommunikation för landslagsaktiva och ledare. Har ett förflutet som seglare på elitnivå och tillhörde världseliten under flera år. Charlotte är också en av författarna till boken ”Leda med förtroende”.

 

Håkan Persson

Håkan arbetar med Prestationsutveckling genom Metakommunikation. Håkan arbetar med bl a sångare, musiker, landslagsaktiva och ledare samt näringslivets alla nivåer.

Håkan spelade fotboll och ishockey fram till 16 års ålder, därefter spelade Håkan bandy och nådde som högst division 1. Håkan tvingades tyvärr sluta spela bandy p g a en olycka med en ryggmärgsskada som följd. Håkan har drivit ett familjevårdshem i egen regi och dessutom, inom ramen för Spinalis, tränat personer med traumatiska ryggmärgsskador.

 

Catarina Bergström

Catarina är utbildad lärare och KBT-terapeut, arbetar med Prestationsutveckling genom Metakommunikation. Hon är certifierad i Metakommunikation, UGL-handledare, UCL-handledare, Idrotts Coach, ECR 360.

Catarina arbetar med utveckling och coachning för individ, par, grupp och organisation i ledarskap, kommunikation, prestationspsykologi och gruppsykologi. Catarina har arbetat med processledning, föreläsning, utbildning och coachning för arbets- och träningsgrupp, styrelse och kansli i organisation, företag och förening. 

Hon har även i drygt 20 år arbetat med prestationsutveckling genom kommunikation för landslagsaktiva och ledare inom idrotten. Skapade då bl.a. kartläggningsverktyget IPS-profilen. Har ett förflutet som handbollsspelare på elitnivå och spelade i landslaget i 12 år.

 

Ledarskapsutveckling med ECR 360°

ECR belyser 10 olika förmågor som är viktiga hos ledare.

självkännedom, självförtroende, självtillit, självförverkligande, empati, rättframhet, relationsfärdigheter, självkontroll, anpassningsförmåga och optimism. 

Datum 25-26 sep samt 21-22 nov 2019 på Blidö.

Mer info ››

Boktips

Ruter Dam 30 år

"Charlotte Alexandersson använder sina erfarenheter från elitidrotten för att hjälpa deltagarna att utvecklas i sina chefsroller"

För mer info. Maila eller ring.

Leda med förtroende – köp boken!

Läs boken Leda med förtroende och du får viktiga nycklar att …

Leda med förtroende ››