Metakommunikation – kommunikation på hjärnans villkor

av Hans Wirstam

Boken Metakommunikation handlar om all den kommunikation som sker i oss människor när vi hanterar information från omvärlden eller inifrån. Det finns generella principer för detta som du får ta del av i boken.

Den här boken är skriven för dig som vill kunna ta kontrollen över hur livet utvecklas. Fokus ligger här på alla processer som behöver finnas med för att du ska kunna bli chauffören i ditt liv – du får verktygen för att bli kartritare, kartläsare och minröjare som är några av kompetenser som du behöver ha för att nå de mål du/ni vill uppnå.

Det spelar ingen roll om det handlar om något på jobbet eller i privatlivet. Inte heller om det handlar om dig själv som individ, en relation, en grupp eller en organisation.

Den som har förmågan att omvandla verkligheten till en karta med de viktigaste detaljerna på, är den vars uppfattning och tolkning av verkligheten som många väljer att följa.

Läs boken och förundras över hur du med förhållandevis enkla medel VERKLIGEN kan ta kontrollen över vad som händer, och bli den som styr ditt eget liv från ax till limpa.

Utgiven: 2014
ca 290 sidor
ISBN: 978-91-637-6726-5 

Pris: 389.00 kr

Inklusive moms. Frakt och Postens avgifter tillkommer.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

 

Beställ Metakommunikation - kommunikation på hjärnans villkor

Ledarskapsutveckling med ECR 360°

ECR belyser 10 olika förmågor som är viktiga hos ledare.

självkännedom, självförtroende, självtillit, självförverkligande, empati, rättframhet, relationsfärdigheter, självkontroll, anpassningsförmåga och optimism. 

Datum 25-26 sep samt 21-22 nov 2019 på Blidö.

Mer info ››

Leda med förtroende – köp boken!

Läs boken Leda med förtroende och du får viktiga nycklar att …

Leda med förtroende ››